StefanTallqvist

Kaikki blogit puheenaiheesta Sanaleikki

Väliviikon pikakisa verbaalisesti

Väliviikon pikakisa tulossa, eli verbaalikisa tänään 7-kirjaimiset sanat.

???x??? ja niin edelleen. Sanoja ei ole niin montaa kuin viimeksi. Pikakisa ei oikein kulje 15 sanalla, eli puolitetaan sanoja seitsemään. Seitsemän kappaletta seitsemänkirjaimista sanaa siis luvassa myöhemmin iltapäivällä.

 

Tatti eli t +4 olkoon mallina tulevasta. kirjaimia lisätään + luvun määrä niin että molemmille puolille runkoa tulee lisäys tai lisäyksiä.

 

Tässä kysymykset. Vastata voi heti kun keksii.

 

Kolmikirjaimiset sanat verbaalikisa

Sanaleikki verbaalikisojen väliperjantaina. Tämä ei ole virallinen vaan leikillinen leikki. Jokainen saa osallistua mitalisijoja ei ole tarkoitus tuomaroida, koska mitalejakaan ei ole antaa.

Leikki pohjautuu samaan reseptiin, kuin Juha Kuikan verbaalikisat, eli sanan runkoon on asetettava kirjaimia molempiin päihin eteen ja taakse. Etsittävät sanat ovat tänään kolmikirjaimisia  jatkossa voivat olla muitakin.

Varoitus, sisältää kirosanoja

Pahoittelen, että blogi sisältää paljon kirosanoja, mutta kyseessä on sanaleikki, jota ilman kirosanoja ei voisi sanoa. Eräs muusikkoystäväni tuli eräänä päivänä käymään ja kun kysyin kuulumisia, hän sanoi että vituttaa. Sitten kun kyselin mikä kaikki vituttaa, niin keksimme hauskan sanaleikin niistä asioista.

Vituttaa kun poliitikot kusettaa, vituttaa kun virkamiehet kusettaa, vituttaa kun työnantaja kusettaa, vituttaa kun työkaverit kusettaa, vituttaa kun muija kusettaa, vituttaa kun lapset kusettaa ja vituttaa kun kaverit kusettaa.

Julkaise syötteitä